MČR Opařany 2004

II. Czech Championship and I. European Championship of Cowboy Action Shooting

Video

Text by Hogo Fogo

DoT 2004, což bylo zároveň 2.MČR. Tohle jsem organizoval spolu dalšími tehdy aktivními střelci a byl to obrovský nápor, protože jsme prokopávali cestu. Velmi náročná byla administrativa pro zahraniční účastníky, která ležela jen na mě, ale účast střelců z USA včetně špičkového Tequily (i s kameramanem Outdoor Channel) a zejména jejich spokojenost s naší organizací byla velkou satisfakcí za všechny těžké chvíle při přípravě i při průběhu soutěže. Celkovým vítězem byl Picadoll Jim (Jim Fosberg), ale ten je vítězem pouze DOT. Mistrovství ČR 2004 se hodnotilo tak, že se vyškrtali zahraniční účastníci, pak je tedy vítězem Jan Koleňák před Karlem Jirouškem.
Pro zajímavost přikládám ještě dva články:
- Jeden od Silver Dollar Sue, kterou jsme potkali na EoT 2004 a osobně jsme jí na DoT pozvali a ona i s manželem a řadou dalších přijela. Článek vyšel další rok v Shoot Magazinu a moc nás potěšil.
- Druhý článek je od Santa Klause, tehdy vlivného člena BDS v Německu, který tvrdě bojoval proti SASS pravidlům, hodně jsme se kvůli tomu přeli. Paradoxně to byl on, kdo vymyslel jméno Day of Truth pro evropský SASS šampionát, takže jsme mu tehdy odpustili startovné!